Erezii contemporane

Logo-ul vizitei papei Francisc în România arată că are scopuri ecumeniste, de unire a tuturor religiilor

Papa vine în România pentru a invita la unitate, pentru a întări în credinţă. Într-un context confesional divizat, apelul la unitate primeşte o importantă dimensiune ecumenică. ADICA VINE SA UNEASCA RELIGIILE, SA FACA O SINGURA RELIGIE MONDIALA, INCHINATA LUI ANTIHRIST.

Stirileprotv.ro informează:

Semnificația logo-ului vizitei Papei Francisc în România, cu motto-ul “Să mergem împreună”

Logo-ul vizitei pe care Suveranului Pontif o va efectua în România, care cuprinde motto-ul ”‘Să mergem împreună!’ Papa Francisc în România 31 mai – 2 iunie 2019″, invită la unirea tuturor sub mantia ocrotitoare a Maicii Domnului.

Explicația a fost publicată pe site-ul Curiei Arhiepiscopiei Majore.

“Poporul lui Dumnezeu din România îşi duce existenţa sub ocrotirea Maicii Domnului. România este numită adesea ‘grădina Maicii Domnului’, expresie dragă tuturor credincioşilor, folosită şi de Sfântul Ioan Paul al II-lea în timpul vizitei sale din 1999. Vizita Papei Francisc preia această amprentă tipic mariană, invitând la unirea tuturor sub mantia ocrotitoare a Maicii Domnului, aşa cum indică mottoul ‘Să mergem împreună!’”, se arată în postarea de pe e-communio.ro.

Potrivit materialului menţionat, Suveranul Pontif însuşi a îndemnat adesea la unirea diferitelor forţe, la renunţarea la egoism şi la acordarea priorităţii binelui comun: “Urmaşul Sfântului Petru vine în România pentru a invita la unitate, pentru a întări în credinţă. Într-un context confesional divizat, apelul la unitate primeşte o importantă dimensiune ecumenică”.

Culorile utilizate în logo fac trimitere la cele ale drapelului naţional, respectiv albastru, galben şi roşu.

Papa Francisc va face o călătorie apostolică în România în perioada 31 mai – 2 iunie. Papa Francisc va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc.

Se încarcă....

Pe același subiect

Patriarhul eretic Bartolomeu, susținut de papa Francisc, a creat în Ucraina premisele desăvârșirii uniației greco-catolice

Orthodoxia

Ucraina: Gruparea schismatică nou formată și greco-catolicii vor să creeze un singur patriarhat în comuniune cu papistașii de la Roma și ecumeniștii de la Constantinopol

Orthodoxia

Profesorul Dimitrios Tselenghidis despre „Sinodul” din Creta: Ierarhii, „părinții” noștri, au săvârșit adulter

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii