lumea ortodoxă

ATENȚIE! Un HOAX care se propagă cu repeziciune, dezmințit de Mănăstirea Sf. Antonie din Arizona

Site-ul Triadikon.ro informează: În spațiul virtual ortodox a apărut de câteva zile informația cum că Starețul Efrem din Arizona, singurul ucenic în viață al Cuviosului Iosif Isihastul, și-ar fi trimis acasă ucenicii săi europeni (peste 1000 la număr), dezvăluindu-le o descoperire pe care ar fi avut-o despre o nenorocire care se va abate asupra continentului nord-american, cei mai mulți dintre ei întorcându-se deja în locurile de baștină.

Neavând încredere în această informație, am scris pe adresa de e-mail a Mănăstirii Sf. Antonie, locul unde trăiește Starețul Efrem. Iată mai jos răspunsul primit din partea mănăstirii:

Traducere din engleză: Nu este adevărat. Din pricina vârstei înaintate (90 de ani) și a sănătății șubrede, Starețul Efrem nu a primit oameni pentru călăuzire sau spovedanie în ultimii 2-3 ani. Nu a spus nimic de genul acesta recent. În Hristos, Păr. Serafim.

Se încarcă....

Pe același subiect

Povestea motociclistului ce s-a făcut monah

Orthodoxia

Părintele Efrem Filotheitul și-a trimis ucenicii acasă, spunându-le: „urmează să se întâmple ceva foarte rău pe continentul Nord-American”

Orthodoxia

Părintele Savatie Baștovoi colindat de fete frumoase și talentate de la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chișinău

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii