lumea ortodoxă

ATENȚIE! Un HOAX care se propagă cu repeziciune, dezmințit de Mănăstirea Sf. Antonie din Arizona

Site-ul Triadikon.ro informează: În spațiul virtual ortodox a apărut de câteva zile informația cum că Starețul Efrem din Arizona, singurul ucenic în viață al Cuviosului Iosif Isihastul, și-ar fi trimis acasă ucenicii săi europeni (peste 1000 la număr), dezvăluindu-le o descoperire pe care ar fi avut-o despre o nenorocire care se va abate asupra continentului nord-american, cei mai mulți dintre ei întorcându-se deja în locurile de baștină.

Neavând încredere în această informație, am scris pe adresa de e-mail a Mănăstirii Sf. Antonie, locul unde trăiește Starețul Efrem. Iată mai jos răspunsul primit din partea mănăstirii:

Traducere din engleză: Nu este adevărat. Din pricina vârstei înaintate (90 de ani) și a sănătății șubrede, Starețul Efrem nu a primit oameni pentru călăuzire sau spovedanie în ultimii 2-3 ani. Nu a spus nimic de genul acesta recent. În Hristos, Păr. Serafim.

Se încarcă....

Pe același subiect

Credinţă şi „Fight Club”. Povestea spectaculoasă a preotului expert în arte marţiale | VIDEO

Orthodoxia

Povestea motociclistului ce s-a făcut monah

Orthodoxia

Părintele Efrem Filotheitul și-a trimis ucenicii acasă, spunându-le: „urmează să se întâmple ceva foarte rău pe continentul Nord-American”

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii