Editorial

Impotriva faradelegii prezidentiale, stati cu rugaciunea

Maine , la presedintia Romaniei va avea loc o dezbatere despre introducerea obligatorie in scoala a disciplinei Educatie pentru sanatate (de fapt, pentru promovarea sexualitatii, homosexualitatii si a altor perversiuni sexuale). Majoritatea celor invitati sunt de la ong-uri anticrestine si de promovare  a homosexualitatii.

Va rugam din tot sufletul sa inmultiti rugaciunea catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pentru ca sa nu ingaduie uciderea a ceea ce a mai ramas curat in sufletele copiilor (Psaltirea, Acatistul Sfantului Acoperamant, Paraclisul Maicii Domnului, Rugaciunea lui Iisus). Transmiteti mesajul catre cat mai multi.

 

Preot Mirel

 

Facem un apel duhovnicesc catre ortodocsii de pretutindeni de a se ruga Preabunului Dumnezeu sa opreasca o astfel de faradelege, care va perverti pentru totdeauna sufletele nevinovate ale  copiilor nostri.

Harul Preasfantului duh sa va dea rugaciune fierbinte!

 

Parintii Chiliei Buna Vestire, Schitul Lacu – Sfantul Munte Athos

preluat de pe https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com

Se încarcă....

Pe același subiect

Dragi cititori ai acestui blog,

Orthodoxia

Ierarhii români persecută pe cei care le vor binele şi leagă prieteşug cu ereticii

Orthodoxia

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii