Editorial

Episcopul Huşilor, atac la Klaus Iohannis, după declaraţiile privind familia tradiţională: Nihilist cu acte în regulă

Episcopul Huşilor, Ignatie, a lansat, joi, un atac, pe contul său de Instagram, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, despre care spune că a devenit „nihilist cu acte în regulă”, după declaraţiile privind familia tradiţională.

Episcopul Huşilor, Ignatie, spune că „dragostea fără măsură faţă de minorităţile sexuale l-a metamorfozat pe preşedinte în agentul dispreţului dozat într-un insecticid”.

„Având în fundal definiţia lui Nietzsche despre nihilism, Klaus Werner Iohannis a devenit nihilist cu acte în regulă: . Dragostea fără de măsură faţă de minorităţile sexuale (vai de mine, e hate speech?) l-a metamorfozat pe domnul preşedinte în agentul dispreţului dozat într-un insecticid (cred că, mai pe româneşte, aşa-i spune flitului) faţă de (heterosexuale). Ăsta se numeşte progresism, care este un alt sinonim pentru comunismul al omului recent. Sau , în timp ce unii suntem nişte muşte intolerante, infatuate şi vrednice de a fi ucise cu flitul, alţii sunt oameni cu la neonul progresismului şi vrednici să trăiască plenar din pâinea toleranţei neomarxiste. Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată şi neafiliată politic, am priceput bine, în spiritul fidel al drepturilor omului, ce a vrut să ne transmită domnul preşedinte”, a scris Episcopul Ignatie pe contul său de Instagram.

(Text preluat de pe Mediafax)

 

Precizare. Salutam aceasta luare de pozitie a Preasfintiei Sale Ignatie, Episcopul Husilor. Cu alta ocazie, mi-am exprimat dezacordul fata de Preasfintia Sa. Nadajduim sa nu ramana o voce singular in randul ierarhilor romani, caci fiecare are datoria sa apere Legile Dumnezeiesti, cand acestea sunt incalcate brutal de indivizi primitivi si dezorientati, precum presedintele Iohannis.

Presbiter Iovita Vasile

 

 

preluat de pe https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com

Se încarcă....

Pe același subiect

Dragi cititori ai acestui blog,

Orthodoxia

Ierarhii români persecută pe cei care le vor binele şi leagă prieteşug cu ereticii

Orthodoxia

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii