Știri

Atenţie! Nu vă lăsaţi înşelaţi de sectanţii-baptişti care organizează un eveniment cultural sub numele de “Drumul Crucii”, fără a specifica cine sunt …

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Spusele Dpmnului nostru Iisus Hristos “Fiţi treji şi vegheaţi, pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită” sunt mai actuale ca niciodată. Pe reţelele de socializare circulă un eveniment care la prima vedere nu pare prin nimic suspect, numit foarte vicleneşte “Drumul Crucii”, dar care de fapt este organizat de sectanţii-baptişti din Moldova. Evenimentul e distribuit masiv pe reţelele de socializare, fiind investiţi bani pentru acest lucru, astfel că se observă că o mulţime de ortodocşi, lăsîndu-se înşelaţi, apreciază / comentează şi distribuie să cunoască şi alţii despre aces eveniment. Putem presupune că şi vor participa mulţi orttocoşi la acest eveniment, fără să îşi dea seama că astfel fac lepădare de credinţă.

Organizatorii nu s-au obosit să iasă la lumină şi să zică pe şleau că e un eveniment organzat de baptişti, aceasta dovedind meschinătatea lor, nedeoesebindu-se prin nimic de lupii îmbrăcaţi în piei de oaie.

Descrierea evenimentului:

Drumul Crucii este o înscenare dramatică a evenimentelor din viața lui Isus Hristos, după condamnarea la moarte, Drumul Via Dolorosa și răstignirea. Evenimentul se desfășoară de obicei în Săptămâna Mare, pe una din arterele principale ale orașului.
În Republica Moldova spectacolul va avea loc în următoarele orașe:
– CĂLĂRAȘI, 23 aprilie, 16.00-18.00, între primărie și casa de cultură
– CHIȘINĂU, 24 aprilie, 18.00-20.00, între teatrul Eminescu și teatrul de Operă și Balet
– CAHUL, 25 aprilie, 14.00-16.00, între magazinul Fourchette si Universitate
– STRĂȘENI, 26 aprilie, 13.00-15.00, între școala de arte și casa de cultură.

O să vă întrebaţi – cum de putem afirma că acest eveniment e unul organizat de baptişti dacă nicăieri nu e specificat acest lucru. Demonstratia o aveţi mai jos.

Evenimentul dat are site, care poate fi accesat pe următoarea adresă – drumulcrucii.eu

Astfel, dacă vom analiza site-ul, la fel nu vom afla cine sunt organizatorii. Însă… în partea de jos a site-ului sunt indicate două numere de contact, şi numele / prenumele deţinătorilor acestora: 079847200 – Irina Zaveriuha, 069122733 – Vitalie Fedula:

Va fi îndeajuns să dăm la căutare pe google numele ultimului – Vitalie Fedula, şi vom vedea o astfel de informaţie:

Cu asta am spus tot ce aveam de spus.

Şi să nu uităm cuvintele Mîntuitorului, care ne-a avertizat să fim de strajă şi să păstrăm credinţa ortodoxă neîntinată – “Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.” sau “Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.”

PS: Un eveniment asemănător se desfăşoară de 13 ani şi în România.

Pe același subiect

TRĂDAREA LUI IUDA .“Să încercăm, cu sinceritate, să-l găsim pe Iuda în multe din manifestările noastre și să-l izgonim”. Părintele Ioanichie Bălan zugrăvește, tulburător, PORTRETUL TRĂDĂTORULUI DINTOTDEAUNA

Orthodoxia

Lacrimile Sfinţilor Închisorilor în Săptămâna Patimilor, după Piteşti, cu Bădia Traian Trifan. Dumitru Bordeianu: Mărturisiri din mlaştina disperării

Orthodoxia

Spre Înviere – cu sau fără Hristos?

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii