icoana care plange icoana maicii domnului care deschide ochii Maica Domnului Minuni Minuni Dumnezeiesti mormantul sfant ierusalim

Sfântul Mormânt din Ierusalim – Născătoarea de Dumnezeu deschide ochii și plânge

In Ierusalim, in biserica unde se afla mormantul lui Hristos, este icoana Maicii Domnului.

La intrarea bisericii, in partea de rasarit, se afla temnita in care Mantuitorul a fost inchis pentru un timp impreuna cu cei doi talhari, pana cand I s-au pregatit instrumentele de tortura. Inaintea intrarii in temnita, la dreapta, se afla capela „Lanturilor de piatra”. In ea, sub altar, zace vechea lespede de piatra cu cele doua deschizaturi in care au atarnat picioarele in calapoade. Putin mai jos este locul in care a stat Maica Domnului indurerata, plangand.

Acolo se afla de mult timp icoana Maicii lui Dumnezeu. Nu de mult, un mirean de alta credinta a vazut lacrimi in ochii Maicii Domnului. El le-a spus acest lucru mitropolitului si Patriarhului, si toti au vazut marea minune. Si acum Nascatoarea de Dumnezeu deschide ochii si varsa lacrimi pentru fiii ei cei credinciosi si tematori de Dumnezeu.

Un crestin, in rautatea lui, chiar a lovit cu cutitul in icoana.

Eu vietuiesc intr-un loc sfant, la Diveevo. Fotografia color a acestei icoane a izvorat mir in casa mea de doua ori. Maica Domnului a deschis ochii si din ei au curs lacrimi. La doi preoti din Diveevo li s-a intamplat acelasi lucru.

Am daruit fotografia acestei icoane unei femei a bisericii. Si la ea, in prezenta mea, Imparateasa cerurilor a deschis ochii si din ei au curs lacrimi.

Multor locuitori din Diveevo le-am daruit astfel de fotografii si la multi dintre ei au izvorat mir. In acelasi timp, Imparateasa cerurilor plange cu lacrimi amare.

Povestirea surorii Fatima in cartea „Minunile vremurilor din urma”

Se încarcă....

Pe același subiect

Când avem nevoie de deosebită purtare de grijă a lui Dumnezeu, dacă nu în călătoriile pline uneori de primejdii neprevăzute?

Orthodoxia

Câtă dragoste! Câtă nădejde că noi până la urmă ne vom întoarce!

Orthodoxia

Puţina credinţă nu mişcă nici mintea spre cugetarea la Dumnezeu, nici inima spre rugăciune către Dumnezeu

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii