Editorial

,,Ce împărtăşire are lumina cu întunericul?’’ (II Corinteni 6, 14)

La Conferinţa inter-ortodoxă din Tesalonic, 2004, s-a afirmat: „În orice caz, cineva nu poate presupune că va mărturisi şi va propovădui Credinţa Ortodoxă începând cu o trădare a Credinţei. Însăşi participarea la “Conciliul Mondial al Bisericilor” şi dialogurile teologice cu papiştii, protestanţii şi monofiziţii eretici constituie o negare a unicităţii Bisericii, o egalizare care pune Una, Sfântă, Sobornicească şi Apostolească Biserică în rând cu ereziile şi schismele. După cum s-a spus, este cea mai mare erezie ecclesiologică din istoria Bisericii. Pururea-pomenitul Mitropolit de Samos, Înalt Preasfinţitul Irineu, exprimând poziţia ortodoxă a multor ierarhi, a pus întrebarea: ,,Cum se poate ca ierarhi ortodocşi să ia parte la o organizaţie bisericească în care Sfânta Treime este lepădată, participanţii cred că Biserica lui Hristos a fost spulberată în bucăţele, că fiecare erezie este parte a unui întreg, şi că Biserica Ortodoxă din Răsărit este asemenea doar una dintre bucăţi? Cu adevărat, nu este nici măcar unul dintre Sfinţii Apostoli şi Părinţi ai Bisericii, a căror învăţătură, viaţă sau lucrare să poată fi folosită drept pildă care să îndreptăţească participarea şi rămânerea noastră în adunarea nelegiuită a ereticilor, cum este ,,Conciliul Mondial (zis) al Bisericilor,” şi alte asemenea concilii şi adunări.”

Crescut şi adăpat la izvoarele ecumenismului, îndoctrinat cu învăţăturile satanistului organ CMB, făcând pact pe ascuns cu ereticii şi masonii donatori ctitori ai Catedralei Mantuirii Neamului, supuşi întunecaţilor stăpâni ai ocultei mondiale illuminati, de sorginte luciferică, pseudo-patriarhul BOR, a devenit omul ,,potrivit’’ pentru scaunul pe care îl va ocupa până la sfârşitul vieiţi sale pământeşti.

Astazi erezia cea mai influentă la nivel mondial este erezia iudaică a talmudismului luciferic, a sionismului mistic satanist. Propaganda prozelită a acestor erezii cuprinde întreaga lume, atacul este unul la nivelul minţii oamenilor, a mentalităţilor, în încercarea lor de a realiza o iudaizare talmudică a lumii. Toate aceste structuri ale răului, toţi aceşti slujitori ai satanei, cu toate eforturile, logistica, infrastructura, resursele materiale imense, cu toate puterile lor oculte, diavoleşti, sunt jocuri de umbre pe pereţi, fum şi iluzie în faţa Puterii Dumnezeieşti, pe care Hristos o dă celor ce nu se dezlipesc de El. Ştim ca biruinţa nu este din această lume, ci din Cealaltă, din Biserica Biruitoare care biruieşte veşnic prin Hristos, iar noi cei umili, chiar neputincioşi, şchiopi, puţini, săraci şi bâlbâiţi ce suntem, rămânem uniţi în Biserica Luptătoare , în jurul preoţilor care drept învaţă cuvântul Adevarului, „căci cu noi este Dumnezeu’’. 

Dr. Gabriela Naghi

Reclame

preluat de pe //ortodoxiacatacombe.wordpress.com

Se încarcă....

Pe același subiect

Minciună sau Adevăr

Orthodoxia

O şansă pentru România

Orthodoxia

Frumusețea va mântui lumea

Orthodoxia

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Acept detalii