Home Ortodoxie OrtodoxINFO pentru JUSTIN: Vă rugăm să sprijiniți continuarea filmărilor la filmul despre...

OrtodoxINFO pentru JUSTIN: Vă rugăm să sprijiniți continuarea filmărilor la filmul despre viața Părintelui Justin Pârvu

123
0

 

 Au început deja filmările pentru viitorul film „Justin”. Însă pentru a duce la bun sfârșit întreaga producție cinematografică este nevoie și de sprijinul vostru, al cititorilor OrtodoxINFO, despre care știm că îl iubiți mult pe Părintele Justin Pârvu.

 Este vorba despre un film documentar artistic, realizat de o echipă de profesioniști, în frunte cu regizorul Andrei Negoiță, cel care a realizat filmul „7 Cuvinte – Povestea unui biruitor. Părintele Gheorghe Calciu”, ce s-a bucurat de un mare succes.

 Suma de care este nevoie este de 100 000 euro, din care s-a strâns doar a cincea parte. Vă rugăm să vă alăturați OrtodoxINFO și să sprijiniți acest proiect de suflet. Orice sumă este importantă, dar contează să fie dăruită cu sincerul gând de conta în finalizarea acestui film.

  Rugăm pe cei care vor dona în urma apelului nostru să precizeze și următorul mesaj: „OrtodoxINFO pentru JUSTIN”. Vă mulțumim din suflet și să aveți parte de rugăciunile Sfântului Părinte Justin!

 Titular cont: FUNDATIA JUSTIN PARVUCont: RO68 BTRL RONC RT05 2023 3101 Iată ce s-a lucrat până acum: 

 Vă rugăm să distribuiți povestea filmului şi să fiți ambasadorul proiectului: faceți-l cunoscut prietenilor și celor apropiați, convingându-i să doneze pentru acest film sau să investească în el.

 „Poate că starea de sărăcie materială a acestui popor se datorează și faptului că trecem cu prea multă indiferență pe lângă trupurile martirilor români”, ne mai mustra câteodată Părintele Justin.

 Apelul producătorilor

 Ajută-ne să facem un film din dragoste pentru martirii din închisori. JUSTIN va deveni realitate doar dacă tu, alături de alţi sprijinitori ai proiectului, faci posibil acest lucru. JUSTIN nu este un film şi doar atât.

 Este o amintire vie a unor oameni care au schimbat vieţi şi – foarte important – un film care se va propaga ca un tsunami, schimbând vieţi și mentalități.

 Un film despre modele, despre credința asumată și lupta până la capăt.

 JUSTIN este şi un omagiu adus figurii părintelui Justin Pârvu şi, nu în ultimul rând, spiritului de învingător din fiecare român. Nu vrem să facem un film doar pentru noi, un film care să stea cuminte într-un DVD de pangar, ci vrem să mergem cu acest film în cinematografele din țară dar și în străinătate.

 Vrem ca Părintele Justin și martirii din închisori să fie cunoscuți acasă, dar și peste hotare. Pentru a rămâne la curent cu stadiul proiectului, te poți abona la newsletter-ul nostru sau poți urmări evoluţia proiectului pe justinmohanul.ro şi pe canalele noastre de socializare.

    
 
 
Preluat de pe: OrtodoxINFO

Previous articleCerul înstelat, oare, cine-l mai vede?
Next articleEvanghelia zilei (Ioan 6, 56-69)